Beach

Plaja in aceasta zona este generoasa si acoperita cu nisip fin. Nefiind complet amenajata, plaja păstrează naturalețea, liniștea si frumusețea unei plaje sălbatice. In aceasta zona apa este curată, iar intrarea in apa se face lin, pe un platou care înaintează aproape 200 de metri in larg fără ca apa sa atingă adâncimi de cel mult 2 metri. Caracteristicile acestei plaje o fac potrivită pentru cei aflați in căutarea liniștii si relaxării.

La aproximativ 250 m de locație se afla TABOO BEACH, cu șezlonguri colorate de lemn si umbreluțe de stuf, Beach bar cu zona de relaxare si loc de joacă pentru copii, un loc rustic foarte apreciat de turiști. După apusul soarelui distracția continua la TABOO BEACH! Muzica life, petreceri, aniversari, botezuri … de toate am văzut in acest loc!

Tot aici găsești: kitesurfing si alte sporturi de apa.  

Pentru turiștii cazați la Bunga Bunga avem o oferta super! La un șezlong achitat la Taboo Beach al 2-lea este gratuit!!!

Food & Drinks - BUNGA BAR & GRILL

Incepând cu vara 2022 am inaugurat BUNGA BAR & GRILL. Va așteptam cu drag in ambientul terasei noastre unde puteți servi preparate culinare senzaționale, pregătite atent in bucătăria noastră cu ingrediente proaspete, totul într-o prezentare ireproșabila. Bucătării noștri iubesc mâncarea pe care o gătesc, pun multă dragoste și suflet, pe lângă ingredientele proaspete şi naturale, astfel încât produsul final este o adevărată încântare pentru cei care îl consumă. La bar nu va lipsi berea rece si cocktailurile interesante preparate cu dragoste.

De altfel, locatii animate, beach baruri, terase dragute si cochete gasiti la tot pasul, pe toata lungimea de 6 km a promenadei Mamaia Nord!

BUNGA POOL

Bunga POOL – are tot ce-i trebuie ca sa fie adorata de turiști. Este infinity, este încălzita, are cascade pentru efect si masaj, si lumini ambientale iar apa este cristalina, fără clor chimic pentru ca folosim electroliza sării. Șezlonguri deosebite si zone de relaxare amenajate pe marginea piscinei completează  panorama la BUNGA POOL.

În lunile mai și septembrie, când temperatura din timpul nopții este sub 16 grade, piscina nu poate fi încalzită.