Bunga Bunga Mamaia Nord

Este amplasat in cea mai noua statiune de pe litoral - Mamaia Nord.

 Complexul clasificat la 3*** este situat la aproximativ 150 m de cea mai lata plaja a litoralului romanesc in imediata apropiere a plajelor Mackerel, Caraibe, Taboo Beach. La aproximativ 800 m se desfasoara anual renumitul festival international de muzica Sunwaves. Pentru amatorii vietii de noapte, faimoasele cluburi din Romania: EGO, FRATELLI, LOFT sunt la indemana.

Orasul Navodari este situat la 4 km iar centrul statiunii Mamaia la 7 km. Accesul la locatie se poate face cu autoturismul personal sau cu mijloacele de transport in comun, statia de microbuz aflandu-se la 200 m.

Complexul a fost dat in folosinta in anul 2015-2016 si dispune de 10 camere duble si 3 apartamente. Design-ul camerelor este modern iar saltelele sunt foarte confortabile (spuma poliuretanica). Camerele au in dotare: pat matrimonial 1.60 x 2.00 m, TV LED cu diagonala de 81 cm, minibar, aer conditionat inverter, uscator de par. Baia are locul de dus extrem de generos (walk-in shower) despartit de restul baii cu un paravan de sticla securizat. Internet WI-FI cu putere mare este disponibil peste tot in locatie. Parcarea gratuita este disponibila in incinta..

Începând cu sezonul estival 2022 au fost adăugate noi facilitați pentru turiștii:

  • - Restaurant-terasa si bar unde se servește mic dejun, prânz si cina.
  • - Piscina ifinity este cu apa încălzita. Sunt folosite tehnologii moderne de filtrare si clorinizare prin descompunerea sării.
    în lunile mai și septembrie, când temperatura din timpul nopții este sub 16 grade, piscina nu poate fi incalzita
    Șezlongul la piscina este gratuit in limita locurilor disponibile.
  • - Camerele de la parter au terasa dotata cu măsuța si scaune.
  • - Parcare gratuita - la proprietate, in limita locurilor disponibile
  • - In colaborare cu Taboo Beach, la plaja, al 2-lea șezlong este asigurat gratuit pentru turiștii Bunga Bunga. Plaja este naturala, nu este mărita ca in stațiunea Mamaia.

Multumim turistilor noi sau fideli care ne-au trecut pragul. Aprecierea lor privind locatia si serviciile s-a concretizat in Booking Award 2021 (NOTA 9,3) si in recenziile pozitive de pe pagina noastra de FB.

Suntem convinsi ca va veti simti minunat in locatia noastra si veti reveni cu placere si altadata!

Va asteptam!

3Suite
10Camere Duble

Facilități locație

10 camere duble. Unele camere sunt situate la parter, altele la etaj, unele camere au balcon, altele (la parter) au acces la curtea interioara

3 suite (apartamente) situate la etaj. Toate suitele au balcon

Aproape de plaja (150 m)

Parcare in incinta in limita locurilor disponibile – asigurata gratuit

Internet WI-FI – gratuit

Zona de relaxare

Piscina infinity incalzita si cu salinizare

Restaurant-terasa si bar

Obiective turistice si de distractie: Portul turistic Tomis, Delfinariu, promenada Cazino, Aqua Magic, cluburile EGO, FRATELLI, LOFT