Beach

Plaja în această zona este generoasa si acoperita cu nisip fin. Nefiind complet amenajata, plaja pastreaza naturaletea, liniste si frumusetea unei plaje salbatice. In aceasta zona apa este curata, iar intrarea in apa se face lin, pe un platou care inainteaza aproape 200 de metri in larg fara ca apa sa atinga adancimi de cel mult 2 metri. Caracteristicile acestei plaje o fac potrivita pentru cei aflati in cautarea linistii si relaxarii.

La aproximativ 250 m de locatie se afla TABOO BEACH, cu sezlonguri colorate de lemn si umbrelute de stuf, beach bar cu zona de relaxare si loc de joaca pentru copii, un loc rustic foarte apreciat de turisti. Bucataria este excelenta, fructele de mare si pestele sunt printre preferatele tuturor. Sa nu ratati rapanele pe plita picante cu patrunjel! Dupa apusul soarelui distractia continua la TABOO BEACH! Muzica life, petreceri, aniversari, botezuri … de toate am vazut in acest loc!

Pentru turistii cazati la Bunga Bunga avem o oferta super! Comanzi doua sezlonguri si platesti doar unul!!!

Food & Drinks

Incepand cu vara 2020 am inceput colaborarea cu FEDO’S BURGHER BAR care si-a instalat bucataria pe roti la Bunga Bunga. O alternativa ingenioasa de a servi masa. Fie ca e vorba de mic dejun, o gustare sau de felul principal, toate preparatele lui FEDO sunt gustoase si servite rapid. Le poti lua la pachet sau le poti servi pe terasa. Preturile sunt rezonabile iar servirea prompta!
De altfel, locatii animate, beach baruri, terase dragute si cochete gasiti la tot pasul, pe toata lungimea de 6 km a promenadei Mamaia Nord!